Συχνές Ερωτήσεις & Aπαντήσεις

Η Γυμναστική & το Γυμναστήριό μας

image-198515-faq-image.jpg

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ GROUP PERSONAL TRAINING ΣΤΟ STUDIO 6;

Γιατί γυμνάζεσαι με ασφάλεια και έχεις σίγουρα αποτελέσματα. Με συνδρομή απλού γυμναστηρίου, παίρνεις όλα τα οφέλη του personal training! Στο Group Personal Training, απλώς, συνυπάρχεις με άλλα άτομα, ουσιαστικά όμως κάνεις personal training, με τους γυμναστές του Studio 6, που είναι εξαιρετικά έμπειροι σε αυτό. 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ;

Τα ομαδικά προγράμματα βασίζονται στην εξυπηρέτηση περισσότερων ατόμων, με πιο χαμηλή τιμή. Δε σημαίνει όμως πως δεν είναι αποτελεσματικά. Υπάρχει ποικιλία που καλύπτει όλη τη γκάμα της εκγύμνασης. Είναι άμεσα, γρήγορα και διασκεδαστικά. 

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ PERSONAL TRAINING & GROUP PERSONAL TRAINING;

Στο Studio 6 δεν υπάρχει ουσιαστικά καμία διαφορά. Απλώς, αλλάζει η τιμή. Στο personal κάνεις γυμναστική μόνος σου. Στο group personal συνυπάρχεις και γυμνάζεσαι με λίγα ακόμη άτομα. Ο καθένας, όμως, ακολουθεί αυστηρά το δικό του πρόγραμμα εκγύμνασης. 

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ;

3-4 φορές τουλάχιστον. Ανάλογα βέβαια με το επίπεδο, αλλά και τους στόχους κάθε ατόμου. Ένας αθλητής μπορεί παραπάνω. Ένας μέσος ασκούμενος καλύπτεται με 3 φορές εβδομαδιαίως. 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ;

Εξαρτάται από τον καθένα. Για κάποιον που έχει πρόβλημα στη μέση, το pilates είναι ιδανικό. Για έναν αθλητή, το cross training θα τον βοηθήσει. Τα βάρη συντελούν στην υπερτροφία και τη μυϊκή αύξηση. Το aerobic βοηθά στην καρδιοαναπνευστική λειτουργία. Στο Studio 6, εσύ θα μας πεις τι σου αρέσει, εμείς θα σε γυμνάσουμε όπως πρέπει! 

ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

Μετά τον πρώτο μήνα, τα αποτελέσματα είναι ορατά. Αν συνδυάζεις σωστή διατροφή με γυμναστική, έχεις πετύχει το στόχο σου! 

ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ STUDIO 6 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΙ;

Σαφώς ναι! Είναι απόφοιτοι Γυμναστικής Ακαδημίας. Όλοι είναι πρώην ή νυν αθλητές. Εργάζονται χρόνια στο χώρο και παρακολουθούν κάθε καινούριο σεμινάριο.

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ GROUP PERSONAL TRAINING ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ;

Για να μη μαζεύονται πολλά άτομα ταυτόχρονα. Για να υπάρχει, έτσι, ποιότητα στην άσκηση. Για να μην… πέφτει ο ένας πάνω στον άλλο! Τέλος, για να υπάρχει σωστή ροή στην εβδομαδιαία προπόνηση. 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ STUDIO 6;

Κλείνεις 3 ραντεβού την εβδομάδα, κατόπιν συν/σης με τη reception (γραμματεία). Μπορείς επιπλέον να κάνεις και μια ομαδική προπόνηση. Πληρώνεις με το μήνα, άρα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις 15-18 προπονήσεις τουλάχιστον.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ;

Κατ’ αρχάς για την υγεία σου! Με τη γυμναστική τονώνονται και διατηρούνται οι μύες, η καρδιά, οι αρθρώσεις και όλα τα ζωτικά όργανα. Επίσης, αποβάλλεται το stress και έχεις πλήρη ψυχική υγεία. Και μην ξεχνάτε… την ομορφιά στο σώμα σας!